Dames

Wil je een grote maten bh kopen? Lees dan eerst onze handige tips en trucs!

Wil je een grote maten bh kopen? Dan moet je zeker even de rust en de tijd nemen om de beste keuzes te maken. Als je een maatje meer hebt is het is lastig om het juiste model te kopen. Er zijn ook enorm veel verschillende soorten verkrijgbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je wilt natuurlijk wel de juiste keuzes maken, want je wilt dat je lingerie er leuk uitziet, maar dat het ook comfortabel is! Het model moet natuurlijk voldoende steun bieden. Zeker als je grotere borsten hebt. Daarom geven wij in onze blog handige tips en trucs over het kopen van een grote maten bh. 

Enorm veel keuze uit verschillende soorten grote maten bh’s

Je hebt in ieder geval genoeg keuze als je op zoek gaat naar een nieuwe bh. Ook een grote maten bh is in verschillende kleuren, maten en vormen verkrijgbaar! Het is belangrijk om altijd voor ogen te houden dat het draagcomfort op de eerste plaats komt. Als je lingerie er ook nog eens leuk uitziet is dat alleen maar mooi meegenomen. Je kunt alleen een goede keuze maken als je bh’s past. In een winkel kun je natuurlijk gretig gebruik maken van de pashokjes, maar als je exemplaren online bestelt kan dat natuurlijk niet. Gelukkig zijn er veel aanbieders waarbij je producten kunt retourneren als het niet past. Het advies is dan om meerdere modellen en maten te bestellen, zodat je thuis in alle rust kunt kijken welk model nu voor jou de beste keuze is.

Profiteer van de steun die een grote maten bh geeft

Het is in ieder geval belangrijk om een model uit te zoeken die voldoende steun geeft. Zeker als je al rug- en nekklachten hebt of als je deze klachten wilt voorkomen! De support van een grote maten bh wordt in de regel in verschillende levels aangeduid. Er zijn in de basis drie levels waaruit je kunt kiezen; medium, high of extreme. Medium zal de minste steun geven terwijl de modellen met het level extreem juist heel veel support bieden. Het level dat je kiest is afhankelijk van of je al nek- en rugklachten hebt en hoe groot je borsten zijn. Het is overigens niet alleen belangrijk om te kijken naar de verschillende levels, maar je moet ook kijken naar de pasvorm. Want alleen met de juiste pasvorm kan een bh voldoende steun bieden.

Baseer je keuze ook op je dagelijkse activiteiten

Loop je vaak hard of ben je een fanatieke sporter? Dan heb je logischerwijs ook meer steun nodig. Zit je de hele dag achter een bureau of ben je niet zo actief? Dan heb je geen grote maten bh met een extreme level nodig. Tenzij je meer steun nodig hebt als je rug- of nekklachten ervaart. Er zijn geen geschreven regels die dicteren welke keuze de beste is, want alleen door te passen en te meten weet je of een bh geschikt is of niet. 

Grote maten bh met of zonder beugel?

Veel vrouwen denken dat een grote maten bh ook altijd beugels heeft, maar dat hoeft niet geval te zijn. Het is wel een feit dat een bh met beugels meer steun kunnen bieden. En uit het oogpunt van draagcomfort is een bh met beugels wel de beste keuze. Toch kan het zijn dat je voorkeur uitgaat naar een model zonder beugels. Dat is natuurlijk ook mogelijk, maar dan moet je wel voldoende tijd nemen om een geschikt model te vinden. Ook hier geldt weer meten is weten en alleen door te passen weet je zeker of je de juiste keuze maakt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *