Overig

3 tips voor het kiezen van de juiste kandelaar

Nu de feestdagen weer achter de rug zijn, de kerstversiering is opgeruimd, is het weer tijd voor iets nieuws. De perfecte manier om je huis een boost te geven, dat is het toevoegen van verschillende soorten kandelaars in je huis. Zo kun je kiezen voor een gouden kandelaar, glazen kandelaar, maar ook een kandelaar van hout is ontzettend populair. Om de juiste kandelaar te kiezen, is het belangrijk rekening te houden met een aantal zaken. In dit blog geven we je maar liefst 3(!) tips voor het kiezen van de juiste kandelaar.

Welk materiaal kies je?

Woonaccessoires zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen. Zo ook een kandelaar. Kies je voor een metalen, houten of glazen kandelaar? Een glazen kandelaar zorgt voor een sjieke, vaak luxe uitstraling. Een houten past perfect binnen een landelijke woonstijl. Heb jij een industrieel interieur, dan is een metalen kandelaar een goede toevoeging. Kortom, afhankelijk van je eigen stijl, bepaal je eenvoudig welk materiaal jij kiest.

Welke kleur kandelaar?

Nu je het materiaal hebt gekozen, is ook de kleur niet geheel onbelangrijk. Je kunt je namelijk voorstellen dan een felgekleurde kandelaar niet helemaal past binnen een industriële stijl. De trend van het moment is toch wel een urban jungle interieur. Kleuren die hier worden toegepast zijn de kleuren groen, zwart & goud. Hoe gaaf is het, om te kiezen voor een gouden kandelaar. Zo heb jij een echte eyecatcher in je woonkamer.

De juiste afmeting

Naast de juiste kleur en het materiaal, is ook de afmeting van belang voor de keuze van je kandelaar. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je kiest voor een te grote kandelaar op je eettafel, dit niet heel praktisch is wanneer je er ook nog een kaars in wilt laten branden. Kortom, kijk goed waar jij je kandelaar wilt neerzetten en bepaal dan welke grote geschikt is. Zo kun je ook verschillende formaten met elkaar combineren voor een extra leuk en speels effect.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *