Dames

Jurkje nodig? Bestel online

Voor dat je het weet staat de lente alweer voor de deur. Dit betekent natuurlijk; We mogen weer shoppen dames. Jammer genoeg is dit in de huidige tijd, niet echt mogelijk. Daarom kun je het beste online je nieuwe lente jurkjes bestellen. Het nadeel hiervan is echter dat je niet alle collecties in een oogopslag kan zien, waardoor je dus niet 1-2-3 weet wat er precies in de mode is. Heel jammer, want je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen. Daarom deze blog! In deze blog ga jij er achter komen wat de trends zijn voor deze lente.

De trends

Er zijn verschillende trends op komst deze lente. De meest populaire zullen de blouse jurk, de geisha jurk, bloemenjurkjes en de spijkerjurk zijn. De blouse jurk spreekt eigenlijk al wel vrij voor zichzelf. Is het een blouse? Is het een jurk? Het antwoord is aan jou. Zorg er in ieder geval wel voor dat de blouse die gedragen kan worden als zowel een lange blouse (bijvoorbeeld over een spijkerbroek), als jurk, bij het dragen als jurk, lang genoeg is. De geisha jurk klinkt misschien wat onbekender, maar is zeker een aanrader. Geisha jurk staat namelijk voor een mix van stoer en vrouwelijk, met bijzonder mooie prints.

De naam Geisha kan dus gegeven worden aan behoorlijk wat soorten jurken. Als derde trend; de bloemenjurkjes. Deze vrolijke en vaak kleurrijke jurkjes komen elk jaar wel weer terug. Het voorkomen spreekt voor zich; de lente is namelijk het seizoen voor bloemen. Tot slot de laatste trend; de spijkerjurk. Denk hierbij niet enkel aan de blauwe jeanskleur, maar ook aan andere kleuren, zoals grijs en rood.

Spijkerstof wordt tegenwoordig namelijk in allerlei kleuren geproduceerd. Door de vaak ruige uitstraling, zijn deze jurkjes ideaal voor de stoere vrouwen onder ons. Maar deze jurkjes kunnen natuurlijk ook heel vrouwelijk worden gedragen, zo kun je deze jurkjes combineren met vrijwel elke schoen, passend bij jouw uitstraling, hakken of stoere zwarte boots. Niets is te gek.

Online kopen

Hopelijk weet je nu een beetje wat de trends voor komende lente zijn en heb je een keuze kunnen maken voor jouw jurkje. Maar waar ga je hem bestellen? Er zijn namelijk zoveel online shops. Daarom in deze blog een tip; de studie Anneloes jurk. Bij studio Anneloes zijn alle zojuist besproken jurken eenvoudig terug te vinden en duidelijk weergegeven. Neem dus vooral een kijkje en scoor de studie Anneloes jurk.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *