Overig

Veilig online een mondkapje bestellen met deze tips

Het is geen geheim dat online winkelen risico’s met zich meebrengt en wil jij online een mondkapje bestellen dan krijg je daar ook mee te maken. Toch is het tegelijkertijd veel gemakkelijker en sneller om je bestelling bij een webwinkel te plaatsen. Je doet dit in je eigen tijd, want de winkel is altijd open. Je hoeft er de deur niet voor uit, er zijn geen rijen bij de kassa enzovoorts. Als klap op de vuurpijl zijn producten online ook nog eens goedkoper dan in fysieke winkels. Producten zoals mondkapjes worden door duizenden online verkooppunten aangeboden. Ga jij online een mondkapje bestellen, dan doe je dat veilig met de onderstaande tips.

 

Tip 1: een mondkapje bestellen in Nederland

Het is gewoon zo dat we in Nederland over het algemeen kwalitatieve producten verkopen. Het is dan ook aan te raden om je mondkapje bij een Nederlands verkooppunt te bestellen. Hier zijn een aantal andere voordelen aan verbonden:

  • Het assortiment is afgestemd op de huidige situatie betreffende Corona en de richtlijnen in Nederland.
  • De productomschrijving is in het Nederlands dus je kunt exact zien waar het mondkapje wel en niet geschikt voor is.
  • De klantenservice is ook in het Nederlands, zowel als het telefoonnummer dat je belt om ze te bereiken en de betaalmethoden.
  • Retourneren is veel gemakkelijker als je te maken hebt met een Nederlandse winkel.
  • Je hebt je mondkapjes vaak de volgende dag al in huis.

 

Tip 2: profiteer van volumekorting

Vooral als je meer dan één mondkapje wilt bestellen kan het zijn dat je volumekorting krijgt. Je mag een mondkapje maar één keer op voordat deze in de was moet of bij het afval gaat. Voor elke reis die je van A naar B brengt heb je dus één mondkapje nodig. Ook als je naar de supermarkt bent geweest is je mondkapje daarna voor de was of het afval. Maak een goede berekening van hoeveel mondkapjes je nodig hebt en kies je voor stoffen kapjes, houd er dan rekening mee dat er ook altijd een aantal in de was zitten. Bij veel verkopers gaat de prijs per mondkapje naar beneden als je een grotere bestelling plaatst, dus zorg ervoor dat je zeker niet te weinig kapjes aanschaft.

 

Tip 3: controleer de kwaliteit

Als je een mondkapje gaat bestellen van slechte kwaliteit, dan valt het nut ervan eigenlijk volledig weg. Daarom is kwaliteit belangrijk, ook als je een mondkapje gaat bestellen. Het is soms moeilijk om dit te beoordelen als je het kapje niet in je handen hebt gehad. Voordat je je bestelling plaatst loop je de volgende punten even door.

  • Lees de productomschrijving door en beoordeel de kwaliteit door te kijken naar het materiaal, het aantal lagen stof en de afmetingen.
  • Ga op zoek naar klantenrecensies op een onafhankelijke website.
  • Wil je je mondkapje bestellen via een platform, dan zijn er vaak klanten beoordelingen van voorgaande gebruikers die je veel vertellen over de betrouwbaarheid van de verkoper.

 

Met deze tips koop je je mondkapje in Nederland veilig, snel en gemakkelijk online.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *