Uncategorized

Aan welke eisen moet stoere babykleding precies voldoen?

Eén van de eerste punten waar je rekening mee zal willen houden tijdens je zoektocht naar geschikte babykleding is de uitstraling waar de kledingstukjes over beschikken. Op dit vlak primeert uiteraard je persoonlijke voorkeur. Zo zijn er ongetwijfeld ouders die de voorkeur geven aan schattige babykleertjes, maar zijn er evengoed mensen die een voorkeur geven aan babykleding welke over een meer stoere uitstraling beschikken. Stoere babykleding wordt vooral vaak aangekocht voor jongetjes, maar ook voor meisjes worden ze steeds populairder. Wil jij graag ook te weten komen aan welke eisen stoere babykleding nu precies dient te voldoen? Dan is het zeker een aanrader om even de informatie op deze pagina door te nemen.

               1.) Stoere materialen, maar wat met het onderhoud?

Het spreekt voor zich dat babykleding net als gewone kleding in de meest uiteenlopende materialen kan worden aangekocht. Het gebeurt zeer vaak dat er op dit vlak de voorkeur wordt gegeven aan het zogenaamde polyester. Dat is vreemd, want in de basis is polyester eigenlijk helemaal niet zo interessant voor babykleding. Het is namelijk zo dat dit materiaal er om bekend staat weinig flexibel te zijn. Bovendien zijn ook de ademende eigenschappen van polyester eerder aan de beperkte kant. Wat zijn dan andere interessante alternatieven? Dat kan zowel katoen, badstof als wol zijn. Let wel, deze laatste wordt uitsluitend aangeraden als buitenste laag. Anders kan er irritatie ontstaan aan de huid van de baby.

               2.) Hoe onderscheidt stoere babykleding zich visueel?

Wanneer je rekening hebt gehouden met bovenstaande voor het uitkiezen van het meest geschikte materiaal voor je stoere babykleding is het tijd geworden om ook de nodige aandacht te besteden aan de uitstraling van de kledingstukjes. Op dit vlak moet er rekening worden gehouden met twee verschillende punten, namelijk:

 

  1. De kleur waar de stoere babykleding over beschikt;
  2. De eventuele print die er op de kledingstukken is terug te vinden;

 

Op vlak van kleuren spreekt het voor zich dat ervoor stoere babykleding doorgaans wordt gekozen voor bijvoorbeeld donkerblauw, zwart of donkergrijs. Lichte kleuren worden bij stoer uitziende babykleding zoveel mogelijk beperkt. Ook een stoere print kan natuurlijk in één klap de uitstraling van je babykleding aanzienlijk beïnvloeden.

               3.) Ga niet te ver met het uitkiezen van speciale kleding

Stoere babykleertjes zijn op de markt in de meest uiteenlopende uitvoeringen terug te vinden. Je kan ervoor kiezen om kledingstukjes in huis te halen die over een zeer eenvoudige uitstraling beschikken, maar het is ook mogelijk om te kijken naar alternatieven die bijvoorbeeld zijn voorzien van heel wat franjes. In dit laatste geval is het altijd van belang om goed te kijken naar de plaats waar deze franjes precies zijn aangebracht. Is dat op de rug? Dan is het mogelijk dat je baby daar de nodige hinder van zal ondervinden. Dit uiteraard omdat hij of zij doorgaans op het rugje ligt in de kinderwagen of in bed. Ook in het geval van stoere babykleding is dit sowieso iets waar je de nodige aandacht aan zal willen besteden. Het comfort van je babykleding is dan ook altijd (veel) belangrijker dan de uitstraling ervan. Ben je op zoek naar stoere babykleding? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de ‘Boef’ en ‘Draak’ sweaters van Little Ace.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *