Dames

Vrouwen en low- budget shoppen, het kan!

Krijg jij van shoppen nooit genoeg, maar heb je soms na een uitgebreide shopsessie toch spijt dat je alweer zo veel geld hebt uitgegeven? Ik snap je helemaal. Maar goed nieuws! Met deze handige tips kan jij altijd fashionable door het leven en ook nog eens voor een laag prijsje.

Tips voor fijne, goedkope outfitjes

Hieronder een paar handige tips op een rijtje, speciaal voor alle shop- addicts:

  1. Als kleding kapot gaat, gooien we het meestal gelijk weg omdat het maken veel te veel werk lijkt. Toch zal je zien dat een knoopje er weer met een paar minuutjes aan is gezet. Met een simpel naaisetje is het zo gefixt en is je leuke blouse weer als nieuw.
  2. Ben je van plan een zondag Netflix and chill te gaan doen? Verander het in een gezellige meeting met je beste vriendin en graaf je kledingkast uit. Vaak heb je zo veel kleren waarvan je niet eens weet dat je ze nog hebt. Pak die uit de kast en combineer ze op nieuwe manieren, zodat er hele nieuwe outfits ontstaan. Shoppen is niet meer nodig!
  3. Investeer in je basisgarderobe. Er zijn een paar must haves die vrouwen echt nodig hebben. Als zo’n kledingstuk ontbreekt in je kledingkast is het een duurzame investering wanneer je dat koopt. Deze items zijn meestal ook tijdloos.

Meer vrouwentips? Klik door!

Vintagewinkels

De laatste tip is winkelen in vintagewinkels. Het is zo leuk om de mooiste items tussen alle kleren uit te zoeken en er dan maar een paar euro voor af te rekenen. Vaak brengen mensen kleren naar de kringloop die nog hartstikke goed zijn. Er kan maar net dat ene item tussen zitten wat je net nodig had, dan heb je dat mooi gescoord voor een kleinere prijs dan in de normale winkels. In de grote steden zijn er veel vintagewinkels met meerdere vestigingen, maar de goedkoopste kleding vind je in de onbekende, niet- commerciële winkels. Hierbij steun je in veel gevallen ook nog een goed doel.

Ben je benieuwd naar meer beautytips? Kijk dan op http://www.meerbeauty.nl/.

Veel plezier met geld besparen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *