Overig

Kamado barbecue, dé zomergadget voor mannen

Het barbecue seizoen is in volle gang! De mannelijke helft van onze samenleving mag de handen weer uit de mouwen steken. Biertje, zonnetje, vlees.. Maar voor dat vlees heb je wel de perfecte barbecue nodig! Ben je nog op zoek naar een goede barbecue? De Kamado barbecue kan je zeker overwegen. In deze blog meer informatie hierover.

Investeren in een barbecue

Veel mensen kopen ieder jaar of om de twee jaar een barbecue voor niet al te veel geld, zodat ze maar een barbecue hebben. Vaak zijn die dingen niet van heel hoge kwaliteit en gaan daardoor snel stuk. Dat is zonde. Waarom zou je niet eens een keer goed investeren zodat de barbecue het langer volhoudt dan maar een paar jaar? En bovendien, deze geniale ei- vormige barbecue is niet zomaar een barbecue, je kan er ook op grillen, pizza’s op bakken, op wokken en nog veel meer.

Voor andere tips voor mannen klik je op deze link.

Kamado barbecue in vergelijking met andere

Wat deze barbecue anders maakt dan andere barbecues is dat er een keramische schijf tussen de kolen en je voedsel inzit. Dit zorgt ervoor dat er constant hete lucht circuleert in de barbecue waardoor je bijvoorbeeld ook vlees voor meerdere uren kan laten garen. Het aanbod aan Kamado barbecues is nog niet heel groot. Op dit moment is het bekendste merk de Big Green Egg. Ook is er een Nederlands merk wat erg goed staat aangeschreven, namelijk The Bastard. Hoe leuk is het om dat Nederlandse bedrijf te steunen!?

Het is voor één keer een (spare)rib uit je lijf, maar dan heb je er de komende jaren wel heel veel plezier van!

Ga naar www.mannenzaken.be voor nog meer trending mannengadgets.

Ik wens je een hele fijne zomer met veel (Kamado) barbecue- plezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *