Dames Heren

Blackstone Footwear: Casual schoenenmerk voor jong en oud

Ben jij op zoek naar schoenen met een stoer uiterlijk en duurzaam karakter? Dan kom je terecht bij Blackstone Footwear. Binnen de collectie van dit Nederlandse familiebedrijf vindt je casual schoenen voor jongens & meisjes én mannen & vrouwen. Het high-end merk is duurzaam en gaat dus veel langer mee. De collectie beschikt over meer dan tien verschillende kleuren met elke een eigen karakter; multicolor, cognac, bruin, zwart en wit. Bij To Be Dressed zijn de schoenen van Blackstone Footwear blijvend in prijs verlaagd en dat scheelt je op één paar tientallen euro’s.

Een diverse collectie topschoenen
De Blackstone collectie is gevuld met stoere heren- en damesschoenen. De zool van dit type schoen is net iets hoger en valt extra op. Door het gebruik van de fijnste materialen gaan de Blackstone schoenen langer mee en is de pasvorm erg prettig. Unieke materialen als leer, schapenvacht en Nubuck zorgen voor duurzame kwaliteit en een casual uiterlijk. Kies voor lage of hoge veterschoenen, stoere sneakers of stijlvolle laarzen. Dankzij de stevige zool is de pasvorm van de Blackstone schoenen heerlijk en geniet je de hele dag van perfect comfort. Shop de Blackstone look nu bij To Be Dressed voor een lagere prijs.

Match de schoenen met je outfit
Blackstone schoenen zorgen voor een uitstekende match met iedere outfit. Kies je voor een driekwartsbroek, een korte broek of juist een lange broek? De karakteristieke look van de Blackstone schoen past overal bij. Voor de dames is er meer multicolor keuze voor een stoere vrouwelijke look, terwijl de heren kunnen kiezen voor een casual schoen met een goede pasvorm. Bij To Be Dressed koop je de Blackstone schoenmode voor een extra lage prijs dankzij doorlopend hoge kortingen. Shop nu je Blackstone Footwear bij To Be Dressed en ervaar de kwaliteit van dit Nederlandse topmerk.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *