Dames Heren

De beste manier om sneaker sokken te dragen

Nog steeds zie je het, mensen met uitstekende sokken die boven hun sneaker komen. Heb je hier nou ook een hekel aan? Dan kan je gaan voor sneakersokken! Deze sokken komen gelukkig maar tot de enkel, in plaats van de gewone sok die tot boven de enkel komt. Een andere benaming voor sneaker sok is de enkels ok. Deze sokken zijn prima in combinatie met het dragen van je favoriete sneakers.

Sneaker sok

Met deze sneaker sok is er of alleen een randje van de sok zichtbaar of ze zijn helemaal niet zichtbaar. Ze zijn dus perfect voor de zomer, wanneer je geen broek aanhebt die tot over je enkels komt, maar wanneer je wel je sneakers aan wil doen. Je kan deze sneaker sokken dus combineren met een korte broek of opgerolde jeans. Het is dit jaar wel een trend om zichtbare sokken te dragen, maar men vindt over het algemeen onzichtbare sokken nog steeds mooier staan. Vooral wanneer je niet wil dat de aandacht naar je sokken gaat! Wil je wel dat de aandacht naar je voeten gaat? Draag dan langere opvallende sokken.

-> overzicht top sneakersokken (blauw, wit, beige, zwart)

Onzichtbare sok

Vaak is er toch nog zo’n klein randje te zien als je sneaker sokken draagt. Vind je dit nou ook zo jammer, maar wil je niet met bloten voeten in je sneakers? Dan hebben wij goed nieuws! Er is namelijk een merk die onzichtbare sokken maakt.

Een merk genaamd FALKE heeft deze sokken zo ontworpen dat er helemaal niks te zien is van de sok. Ze zijn op een bepaalde manier uitgesneden, waardoor het randje dat je normaal ziet nu verstopt zit. Zo hoef je dus niet met blote voeten in je sneakers, maar heb je tegelijkertijd ook geen zichtbaar randje boven je sneakers uitsteken!

Toch liever ‘normale’ sokken. Bekijk hier de prachtige Sensitive Berlin uitvoering.

Niet alleen voor sneakers zijn ze ideaal, maar ook voor een nette schoen. Deze sokken zijn zo gemaakt dat ze ook een antislipfunctie hebben op de hiel van de sok. Dit is natuurlijk belangrijk, omdat je ze niet makkelijk omhoog kunt trekken doordat ze niet zichtbaar zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat deze sokken van je voet afglijden als je bijvoorbeeld veel loopt op je werk. Gelukkig heeft FALKE ook verschillende varianten van deze sok. Zo is er een katoenen versie van de onzichtbare sok, maar er is ook een sok beschikbaar met een badstofzool.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *