Kinderen & baby's

Slim luiers inslaan is een sport!

Iedere ouder weet nog hoe het was toen de kinderen nog in de luiers zaten. De luiers leken niet aan te slepen, en met iedere maat groter zaten er weer minder luiers in de verpakking. Een kostbare gelegenheid, die menig ouder tot wanhoop drijft / heeft gedreven. Wat een gedoe, maar ja, je hebt ze toch nodig zo lang je kinderen nog niet zindelijk zijn. En zelfs dan zijn er nog genoeg kinderen die ’s nachts nog steeds de zekerheid van een luier nodig hebben. Ieder kind wordt op zijn eigen tempo zindelijk.

Luiers, je zit er in ieder geval een paar jaar aan vast

De mazzelaars hebben kinderen die ineens het licht zien, en die van de ene op de andere dag, zowel overdag als ’s nachts, zindelijk zijn. Maar er zijn er genoeg die wat langer doorworstelen, en zeker ’s nachts nog een tijd bezig zijn om van die luiers af te komen. Voor alle ouders, maar zeker deze laatste groep, zijn luier aanbiedingen heel relevant. De kosten kunnen namelijk behoorlijk oplopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer winkels waar je luiers kunt kopen, en dus ook steeds meer winkels waar je een goede luier aanbieding kunt tegenkomen.

Zie het als een sport om de beste prijs te vinden!

Het vergt even wat speurwerk om de advertenties uit te pluizen, zie het als een sport, want het is zeker de moeite waard. Aanbiedingen als ‘25% korting’, ‘tweede gratis’, of zelfs nog meer korting bij bepaalde bulkdozen, je kunt aardig besparen met de juiste luier aanbieding. Als je hier slim mee om gaat, geeft het je een stuk beter gevoel als die kleine van je net wat langer bezig is met zindelijk worden. En sowieso, de eerste paar jaar zit je in ieder geval ‘in de luiers’, dan maar liever in de ‘slim in de aanbieding aangeschafte luiers’. Toch??

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *