Kinderen & baby's

Pampers voor een goede prijs

Als je net vader of moeder bent geworden, dan voel je je super trots dat je überhaupt luiers mag gaan kopen, de ultieme bevestiging van het nieuwe ouderschap. Maar zodra de roze wolk een beetje voorbij is, ga je je toch verbazen over het bedrag dat je iedere keer moet betalen aan de kassa voor de luiers. Zeker als je ook nog eens de beste kwaliteit voor je kleine hebt gekozen, en de duurdere Pampers luiers hebt. Geen problemen met doorlekken, goede pasvorm, mooie droge billetjes, allemaal heel fijn, behalve het bijbehorende prijskaartje.

De concurrentie is gunstig voor de prijs

Gelukkig kan je, als je een beetje je best doet, prima kosten besparen met een goede Pampers aanbieding. Je kunt Pampers in zo veel winkels kopen tegenwoordig, de supermarkt heeft de meeste maten in het assortiment, en natuurlijk de drogisterijen, maar ook de Action heeft regelmatig een voorraadje. En bij al die winkels zijn ook de Pampers regelmatig in de aanbieding, soms zelfs de tweede gratis, of, als je groots wilt inkopen, vier voor de prijs van twee. Een goede Pamper aanbieding is regelmatig te vinden, voor degene die bereid is wat voorwerk te doen.

Pampers zijn altijd wel ergens in de aanbieding

Als je goed de advertenties in de gaten houdt, kan je dus veel geld besparen. Niet alleen Pampers zijn regelmatig bij één van de aanbieders in de aanbieding, maar ook veel andere relevante artikelen. Als je je eenmaal hebt aangeleerd naar aanbiedingen te speuren, zul je, naast de goede Pampers aanbieding, de nodige andere aanbiedingen ontdekken. En dit kan aardig oplopen, dit bedrag wat je daarmee uitspaart. En hoe snel je kind zich ook ontwikkeld, je zit toch een paar jaars vast aan die luiers, dan maar beter een beetje slim inkopen, zo hou je nog eens wat over voor de spaarpot van je kleine.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *